Prijzen

ballonvaart

U kunt reeds een vaart maken voor 160,- Euro per persoon. Dit is inclusief btw, passagiersverzekering en een champagnedoop met certificaat na afloop van het avontuur. Dit tarief is geldig voor de drie noordelijke provincies en de kop van Overijssel. Voor overige regio's geldt een toeslag voor de reiskosten (afhankelijk van de afstand).

Het is ook mogelijk een exclusieve vaart te boeken voor 2 personen voor 480,- all inn. Hierbij is de mand alleen gereserveerd voor U en uw medepassagier.

Het uitgangspunt van High5 Ballooning is om passagiers zoveel mogelijk in hun eigen omgeving te varen. Wij varen doorgaans met een ballon waarbij naast de piloot 4 tot 5 passagiers meevaren. Indien U boekt voor 4 of 5 passagiers tegelijk, dan heeft U voorrang voor het bepalen van een datum en kunt in overleg een eigen startlokatie bepalen. Hier is uiteraard wel toestemming voor nodig van de landeigenaar. Voor overige passagiers stelt High5 Ballooning de groepen samen en bepaald afhankelijk van de weersomstandigheden waar er gestart wordt.

      back to the top