Onze ballonnen

ballonvaart

High5 ballooning is inmiddels in het bezit van vier ballonnen.

De eerste ballon is de PH-IJF. Dit is een ballon voor maximaal 2 passagiers exclusief piloot. Deze mooie rood-wit-blauwe ballon wordt ingezet voor wedstrijden en exclusieve vaarten. Het volume is 2200 kubieke meter en het type is een Hassa MW77. Dit is werkelijk een uniek exemplaar.

De tweede ballon is een Cameron Z-120 en wordt gesponsord door de firma VENKO uit Hoogeveen. Hiermee worden passagiers- en sponsor vaarten uitgevoerd met 4 á 5 passagiers. De registratie is PH-VNK en de inhoud is ca. 3400 m3.

De PH-VNK is in 2010 vervangen door een nieuwe ballon gesponsord door de firma VENKO. De registratie hiervan is PH-IVE. Deze ballon heeft dezelfde grootte en inhoud als de PH-VNK, maar het merk is anders: Kubicek BB34Z.

Apetrots zijn we op ons raspaardje in onze stal. Sinds augustus 2009 varen we onze wedstrijden met een Kubicek BB 20 XR. Dit is een speciale racer ballon om onze wedstrijd resultaten nog verder te verbeteren. Deze ballon heeft de registratie PH-TNS en heeft een inhoud van 2000 m3.

Wij varen uiteraard met het allerbeste materiaal en onze ballonnen worden jaarlijks streng gekeurd. Pas als alles weer in orde wordt bevonden door de NLA, mogen we weer de de lucht in. U begrijpt wel dat wij daardoor veel aandacht besteden aan het onderhoud en veiligheid tijdens de vaarten. Veiligheid voorop!

Als ondernemer nieuwsgierig geworden naar deze unieke vorm van luchtreklame? Bel dan geheel vrijblijvend en informeer naar de mogelijkheden. Voor elke wens op dat gebied is wel iets te bedenken. Van eenvoudige banner op een bestaande ballon tot en met een complete ballon met bijbehorend team uitgerust in uw huisstijl voor optimale effect over meerdere jaren. Bel gerust!

ballonvaartballonvaart

      back to the top